"Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn."- B. Franklin

Brit's Centre është një institucion arsimor i përkushtuar të pajisë te rinjte me aftësitë më të mira në gjuhë, komunikim dhe profesion me nje fokus te vecante ne aftesite kompjuterike. Ne ditet e sotme programuesit jane profesionistet me te kerkuar per te permbushur mungesen e madhe e afatgjate te brezave ne aftesite kompjuterike. Pagesat ne Evrope dhe bote fillojne nga mesatarisht 30,000 euro ne vit dhe mund te arrijne deri ne shuma gjashte shifrore.
Nje programues ka shume liri ne zgjedhje per kushtet dhe llojet e punes qe ai/ajo mund te kryeje si psh mund te punoje ne menyre te pavarur; me kontrata te perhershme ose afatgjate; mund te specializohet ne nje fushe te caktuar te programimit ose te zgjedhe role te pergjithshme si dhe ka oportunitete per te punuar ne fushat me lukrative dhe te zhvilluara te ekonomise. Ky profesion ofron nje game jashtezakonisht te gjere zgjedhjesh dhe mundesish per pune saqe nje numer i konsiderueshem individesh kane zgjedhur kete drejtim per te bere karriere.
Ne synojme ti pergatisim studentet tane per tu kthyer ne programues te formuar profesioniste duke ofruar mundesine per tu pajisur njohurite baze: mbi Kompjuterat dhe produktet elektronike; te gjuhes angleze; njohuri matematikore si: arithmetike, algjeber, gjeometri, kalkulus, statistike, etc dhe menyrat e aplikimit ne programim; njohuri per menaxhim dhe administrim; dizajn; trajnim per komunikim, pune ne grup, etc


Zhvillim

Rritje ne aftesite e te vete-mesuarit
Aftesi planifikimi dhe menaxhimi i kohes
Gjykim dhe Vendimmarrje
Vemedje ndaj detajeve
Te menduarit ne menyre kritike


Kulture

Perfitimi i metodave angleze te te mesuarit
Metoda te punes ne grup
Aftesi komunikuese
Flexibilitet
Leadership


Integritet

Unifikim me shtetasit perendimore duke zhvilluar nje nga aftesite me bashkekohore sic jane ato kompjuterike
Teknika per Inovacion
Te mesuarit ne menyre aktive

Programe Mesimore:

Kodim & Programe Kompjuterike:HTML, CSS
Javascript
PHP
Database me MySQL,SQL Queries, etjJava
Python
C, C++, Objective-CAutoCAD 2D/3D
GIS
Paketa Microsoft Office
Adobe PhotoshopScratch
Python, Ruby
Processing
Programim per Web

Gjuhe te HuajaNivelet A1 - C1
Pergatitje per TOEFL & IELTS
Anglishte ProfesionaleNivelet A1 - C1
Gjermanishte Profesionale

Trajnime Profesionale:Roli i Lidership-it vs Menaxher-it ne Organizate
Komunikim dhe Vendimmarrje
Menaxhim BiznesiMenaxhimi i Burimeve Njerezore
Etika & Komunikimi ne AdministrateKodi i Etikes
Menaxhimi i Klases & Konflikteve
Komunikimi me nxënësit, Zhvillimi moshor, Motivimi, Nxitja e inisiativës & Krijimtarisë së nxënësveEdukimi i Specializuar i Personave me Nevoja te Vecanta & parashkollor
Kujdestare Femijesh

Sistemi Brit's Online

Per te gjithe studente, mesues, etj te cilet kane deshiren per te ndjekur nje kurs apo trajnim profesional por nuk kane mundesi per shkak te vendndodhjes ose orareve te punes, Brit's Centre ka bere te mundur Sistemin Brit's Online.
Ju mund te ndiqni kursin apo trajnimin qe deshironi nga shtepia mjafton te keni nje kompjuter dhe internet.

Brit's Online ofron dy lloje sherbimesh:

 • mesime online Live me mesuesin
 • mesime online te pavarura
 • Software Consulting

  Skuadra jone eshte e Afte per te Zhvilluar Aplikacione Software ne Nivel Profesional. Prioriteti Baze per ne eshte tu Ofrojme Klienteve Tane Produkte Profesionale me Cmime me se te Perballueshme.

  Aplikacione per Biznese:

  Profile Biznesi Online
  Sistemi i Kasave
  Menaxhim i Burimeve Njerezore

  Aplikacione per Argetim dhe Sociale:

  Rrjete Sociale, Lajme
  Radio, Lojra Online
  Blogje, etj

  Stili i jeteses:

  Sistem per Blerje Online
  Makina
  Elektronike
  Elektroshtepiake
  Artikuj Industriale, etj

  Aplikacione ne Suport te Edukimit:

  Sistem Virtual Mesimi
  Provime Online, etj

  Internship

  Ofrojme Intershipe (Eksperience Pune) per Studente ne profile si: Graphic Designer, Web Developer, OOP Developer, DJ per radio, Asistente per Mesimdhenie, etj.
  Per te aplikuar dergoni ne adresen tone te email-it britscentre2016@gmail.com :
 • Fotokopje ID
 • CV
 • Cover Letter,
 • mbi pozicionin qe doni te aplikoni
  Per me shume Informacion, mos hezitoni te kontaktoni!

  Kontakte

  • Hene - Premte: 9:30 AM to 8:30 PM
  • Adresa: Rr Sami Frasheri, Prane ish-Ekspozites, Tirane
  • Cel: 069 460 3342
  • Email: britscentre2016@gmail.com